недеља, 29. јануар 2017.

Make up routine

- Dobar dan dragi moji, kako ste! Eto resila sam da vam pisem nesto dreugacije danas! Do sada nisam pisala o mojoj make up rutini tako da sam resila da danasnji post posvetim tome. I da, kako vam se svidja novi izgled bloga? Meni je lepsi od prethodnih! Sto znaci da po tom pitanju napredujem!! Odlucila sam se za crno - beli izgled bloga ovaj put i bas mi se svidja! A vama?


Ako vas zanima moja make up rutina ostanite uz post!

1. Korektor

- Ja obozavam ovaj koretkor! Ali stvarno kao sto vidite to je essence koretor u stiku. Kupila sma ga u Liliju po preporuci drugarice koja ga duze vreme koristi. I moram priznati da mi se zaista svidja! Kupila sma ga u tamnijoj nijasni i nanosim ga kad god se sminkam! Nanesem ispod ociju zbog podocnjaka. Kostao je 250din. Mislim da i dalje toliko kosta.




2. Puder u kamenu

- Ovo je The One puder u kamenu. Kupila sam ga preko Oriflame kataloga. Kupila sma ga jer mi je trebalo nesto da matiram lice kad koristim bb kremu ili puder za svecanije prilike, ali sad ka koristim svakodnevno odmah posle gore navedenog korektora. Zaista lepo matira lice. Moja koza je masna, tako da je pre sminkanja i ujutru ocistim sa sredstvom o kom cu vam kasnije pricati pa se tek onda sminka. I svidja mi se kako mi ovaj puder odrzava mat izgled koze! Kosta je oko 500 dinara.
 


3. Senka

- Ovo je senka koju ja obozavam! Imam zaista mnogo senki ali ova mi je definitivno najdraza! To je Roses Essence senka. Bilo je jos par senki koje su mi se svidele ali sam se odlucila za ovu paletu. Ima 2 mat senke, i 6 sa sljokicama (stvarno ne znam kako se zovu). Ja koristim sve boje. Kupljena je u Liliju i kostala je oko 510 dinara.



4. Maskara

- Mislim da je maskara definitivno nesto bez cega sminkanje nije sminkanje! Moj odabir je definitivno ova The one maskara! Imam dve ovakve maskare samo sto je jedna vodootporna a ova nije. Najcesce koristim ovu jer vodootpornu ne mogu da skinem ni sa sredstvima za skidanje sminke. Tako da ovu koristim najcesce. Cetkica je zaista dobra, pokusala sam da slikam cetkicu ali nisam uspela, lepo izdizi  trepavice i rasceslja ih. Cena je oko 400 dinara, nisam sto posto sigurna nemojte me drzati za rec.
c

 5. Bronzer

- Ovo je Giordani Gold bronzer. Ne znam sta bih rekla o njemu. Ne mogu da kazem neko veliko misljenje jer se u bronzere ne razumem... Kupila sam ga preko Oriflame kataloga i meni se svidja.. Kostao je oko 1500 dinara, ali, bio je na popusti tako da sam ga ja platila oko 700.

6. Labelo

- Mislim da svi znaju za ovo labelo. Kupila sma ga u Bg-u u Uscu prosle godine u feburaru. Hidrira ok, nista preterano, imam i bolje ali mi se svidja miris, na njega sam odmah pala.. Boja je sasvim lepa, svidja mi se to sto nije previse pigmentovano tako da ga mogu ponekad staviti i za skolu. Sve u svemu sasvim ok labelo. Kostalo je nesto oko 200 dinara.

Ii eto dragi moji to je moja svakodnevna make up rutina, da je tako nazovem. Kako vam se svideo post? Cujemo se uskoro!

Ljubim vas!

instagram; marijamaja321

8 коментара:

  1. Majo draga, jako zanimljiv post. Obozavam postove nalik ovom, jer mi je interesantno da vidim i procitam kako se neko sminka. Moja dnevna mejkap rutina je totalno drugacija tako da sam u potpunosti uzviala u ovom postu i bio mi je vrlo zanimljiv.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na komplikentima! I meni se jako svidjaju tvoji postovi jer smo drugacije, a to je super! Hvala jos jednom! ❤

      Избриши
  2. Jako mi se sviđa način na koji pišeš,imamo poprilično sličnu rutinu.Izgled bloga je super.:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post. Essence korektor nisam kupila jer mislim da bi bio presuh za koristenje. Nazalost nisam isprobala nista od Oriflame kozmetike. Labelo to imam, ali vise volim neka druga pa ga ne koristim.

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto, ako nista nadam se da ces probati neke Oriflame poizvide jer sz zaista divni!<3

      Избриши
  4. Hvala sto si posjetila moj blog 💋 Pratim i ja tebe 💜

    ОдговориИзбриши